Stichting Nationaal Monument MH17

Lichtjesavond 23 november

In de donkere dagen van het jaar willen we onze overleden dierbaren herdenken door het opsteken van een lichtje en het luisteren naar muziek.
Daarom zal het Nationaal Monument MH17 in Park Vijfhuizen op vrijdagavond 23 november een plaats zijn waar vele honderden lichtjes zullen branden. Iedere belangstellende, die een dierbare wil herdenken (ongeacht de rustplaats) nodigen wij uit om samen met ons een zee van lichtjes te ontsteken. Lichtjes van herinnering, lichtjes van verbondenheid, van toekomst, van hoop … Zo zullen we ook een lint van 298 lichtjes ontsteken om de herinnering aan de slachtoffers van de MH17 ramp levend te houden.
De lichtjesavond begint om 19:00 uur met het ontsteken van de lichtjes en vervolgens zullen we naar een aantal muziekstukken luisteren onder het genot van een warm drankje. Het laatste muziekstuk heet “Tribute to the Souls”. Componisten Erwin Sengers en Martijn Hak hebben dit muziekstuk speciaal geschreven voor de nabestaanden van de slachtoffers van de MH17 ramp.
Wij stellen het op prijs als iedereen zijn eigen lichtjes meebrengt. Wij hebben een beperkt aantal windlichtjes en waxinelichtjes als reserve achter de hand om uit te delen.
Namens de stichting Vrienden van het Nationaal Monument MH17 hopen wij u op 23 november in grote getalen te mogen begroeten.
Voor verdere inlichtingen kunt u terecht bij Tineke Krikke, 06-37662710, t.krikke@quicknet.nl

Webdesign: Ontwerpstudio Dot by dot  |  Webdevelopment: ONNO Visual&Interaction