Stichting Nationaal Monument MH17

Bereikbaarheid Park Vijfhuizen

Het Nationaal Monument MH17 ligt in Park Vijfhuizen in de gemeente Haarlemmermeer. Het park grenst aan luchthaven Schiphol en is goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Bekijk de locatie op de kaart.

Het adres van Park Vijfhuizen is:
Vijfhuizerweg
2141 CP Vijfhuizen

Het kan zijn dat Park Vijfhuizen slecht bereikbaar is vanwege een evenement. Bekijk daarvoor beperkte bereikbaarheid.

Parkeergelegenheid
In het zuidwesten grenst Park Vijfhuizen aan de Vijfhuizerweg. Er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar naast de Camperplaats N205. Hier kunt u ook gebruik maken van de toiletvoorziening. Volg de borden MH17 en hierna de borden “Parkeren MH17”. Bij de rotonde links ligt de parkeerplaats. U kunt uw navigatie instellen op Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen. U loopt vanaf de parkeerplaats terug naar de Stelling en steekt deze over naar Park Vijfhuizen/Nationaal Monument MH17.

Mindervaliden
Meteen naast de ingang van het park aan de Vijfhuizerweg, zijn vier parkeerplaatsen voor mindervaliden aanwezig.

Openbaar vervoer
Vanaf de treinstations Schiphol, Haarlem of Hoofddorp neemt u bus R-Net 300. Stap uit bij de halte EXPO Greater Amsterdam. Deze halte ligt tussen Hoofddorp en Haarlem. U loopt dan 30 meter terug en slaat af over het brede (fiets)pad en loopt rechtuit in zeven minuten naar het monument. Reistijd is ongeveer 25 minuten vanaf Schiphol, een kwartier vanaf Haarlem en een kwartier vanaf Hoofddorp.

Webdesign: Ontwerpstudio Dot by dot  |  Webdevelopment: ONNO Visual&Interaction