Stichting Nationaal Monument MH17

Bezoek en evenementen

Het Nationaal Monument MH17 ligt in Park Vijfhuizen in de gemeente Haarlemmermeer. Het park is 24 uur per dag toegankelijk. Alleen rond 17 juli wanneer er een herdenking plaatsvindt, kunnen er beperkingen gelden. Het park grenst aan luchthaven Schiphol en is goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer.

Het kan zijn dat Park Vijfhuizen slecht bereikbaar is vanwege een evenement in EXPO Greater Amsterdam. Bekijk de site van EXPO Greater Amsterdam. Er kunnen tijdens een evenement beperkingen gelden voor het bezoek van het gebied met de auto. Ook bij b.v. het jaarlijkse Mysteryland is er grote drukte bij de parkeerplaats van het monument. Hier vindt u een alternatieve route.
Wilt u het Nationaal Monument MH17 bezoeken en bent u slecht ter been? Zoekt u een overnachtingsadres? Wilt u een rondleiding? Neem dan gerust contact op met ons op.

Achtergronden over het Nationaal Monument MH17 kunt u vinden op de informatiepanelen die zijn aangebracht bij het fietspad dat het Monument doorsnijdt. U kunt ook de folder downloaden.

Webdesign: Ontwerpstudio Dot by dot  |  Webdevelopment: ONNO Visual&Interaction