Stichting Nationaal Monument MH17

Bereikbaarheid Park Vijfhuizen

Het Nationaal Monument MH17 ligt in Park Vijfhuizen in de gemeente Haarlemmermeer. Het park grenst aan luchthaven Schiphol en is goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Bekijk de locatie op de kaart.

Het adres van Park Vijfhuizen is:
Vijfhuizerweg
2141 CP Vijfhuizen

Het kan zijn dat Park Vijfhuizen slecht bereikbaar is vanwege een evenement, dan gelden er ook beperkingen voor het bezoek van het gebied met de auto. Dit is bijvoorbeeld het geval bij het jaarlijkse Mysteryland. Check hiervoor beperkte bereikbaarheid.

Parkeergelegenheid
In het zuidwesten grenst Park Vijfhuizen aan de Vijfhuizerweg. Er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar naast de Camperplaats N205. Hier kunt u ook gebruik maken van de toiletvoorziening. Volg de borden “Expo Haarlemmermeer” en hierna de borden “Parkeren MH17”. Bij de rotonde links ligt de parkeerplaats. U kunt uw navigatie instellen op Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen. U loopt vanaf de parkeerplaats terug naar de Stelling en steekt deze over naar Park Vijfhuizen/Nationaal Monument MH17.
N.B. Aan de overzijde (Stelling 1) ligt de parkeerplaats van Expo Haarlemmermeer. Ten tijde van de jaarlijkse herdenking kan ook hier gebruik van worden gemaakt.

Mindervaliden
Meteen naast de ingang van het park aan de Vijfhuizerweg, zijn vier parkeerplaatsen voor mindervaliden aanwezig.

Openbaar vervoer
Vanaf de treinstations Schiphol, Haarlem en Hoofddorp neemt u bus R-Net 300 richting Haarlem c.q. Schiphol, deze rijdt overdag iedere vijf tot zeven minuten. Vraag de chauffeur te stoppen bij halte Expo Haarlemmermeer. U loopt dan 30 meter terug en slaat af over het brede (fiets)pad en loop rechtuit in zeven minuten naar het Monument. Reistijd is ongeveer 25 minuten vanaf halte Airport Schiphol, een kwartier vanaf Haarlem en een kwartier vanaf Hoofddorp.

Webdesign: Ontwerpstudio Dot by dot  |  Webdevelopment: ONNO Visual&Interaction