Stichting Nationaal Monument MH17

Locatie Park Vijfhuizen

Het Nationaal Monument MH17 ligt in Park Vijfhuizen in de gemeente Haarlemmermeer. Het park grenst aan luchthaven Schiphol en is goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Bekijk de locatie op de kaart

Adres
Vijfhuizerweg (achter nummer 805) 
2141 CP Vijfhuizen

Parkeergelegenheid bij Expo(hal) Haarlemmermeer
In het zuidwesten grenst Park Vijfhuizen aan de parkeerplaats van Expo(hal) Haarlemmermeer en het nabijgelegen parkgebied, hier kunt u gratis parkeren. Volg de borden Expo Haarlemmermeer. Bij de rotonde links ligt de parkeerplaats. U kunt uw navigatie instellen op Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen. U loopt vanaf de parkeerplaats terug naar de Vijfhuizerweg en steekt deze over naar het monument. Bij herdenkingen kan van deze parkeerplaats gebruik worden gemaakt.

Bij de ingang van het park aan de Vijfhuizerweg, nabij de entree naast nummer 805, zijn vier parkeerplaatsen voor mindervaliden gerealiseerd. 

Met het openbaar vervoer
Vanaf luchthaven/treinstation Schiphol pakt u bus 300 richting Haarlem, deze rijdt iedere vijf minuten. Vraag de chauffeur te stoppen bij halte Expo Haarlemmermeer. U loopt dan 30 meter terug en slaat af over het brede (fiets)pad en loop rechtuit in zes minuten naar het Monument. Reistijd is ongeveer 25 minuten vanaf halte Airport Schiphol, 15 minuten vanaf station Haarlem.

Webdesign: Ontwerpstudio Dot by dot  |  Webdevelopment: ONNO Visual&Interaction