Stichting Nationaal Monument MH17

Samen bereiken we meer

Het kabinet, de provincie Noord-Holland, de gemeente Haarlemmermeer en het recreatieschap Spaarnwoude ondersteunden de plannen sinds het eerste uur.  Toen de nabestaanden in november 2015 kozen voor het idee van een herdenkingsbos als Monument hebben we de Rijksoverheid en de Nederlandse en Maleisische luchtvaartindustrie om onze plannen te ondersteunen. Bovendien melden zich bedrijven die in natura willen bijdragen aan het tot stand brengen van het monument. Met kennis, bouwmaterialen of technologie. Zo kregen we de garantie dat de helft van de begrote kosten voor de aanleg gedekt waren. En konden we in maart 2016 starten met de uitwerking van het plan en het werven van het resterende geld.

We hebben bedrijven, overheden (gemeenten) en fondsen benaderd voor een bijdrage in geld of natura. Vele hebben naar draagkracht een bedrag overgemaakt. Ook van particulieren ontvangen we nog steeds bijdragen. Hartelijk dank er voor. Met deze bijdragen konden we de aanleg starten.

We zijn er nog niet. Een aantal van onze wensen, zoals verlichting bij iedere boom en extra zitgelegenheden, kunnen we nog niet uitvoeren. Bijdragen hiervoor zijn nog zeer, zeer welkom.

Naast de aanleg voelen we ons ook verantwoordelijk om het onderhoud en beheer de eerste 20 jaar te garanderen. De instanties die ons zo gesteund hebben, willen we niet laten zitten met een ongedekte cheque.  Inmiddels hebben partijen toegezegd om te gaan zorgen dat dit  onderhoud goed geregeld gaat worden. Daarover zijn we in gesprek met de organisaties en maken we ons geen zorgen dat dit niet wordt geregeld.

Helpt u ons om de park helemaal mooi te maken en te zorgen dat we goed verspreid over het monument nog zitgelegenheden kunnen plaatsen. En zodra de teller op nul staat, kunnen we ook nog de gewenste verlichting aan laten brengen. Steun ons om die warme gloed over het Monument te brengen. 

Doneren?
U kunt via iDeal doneren door rechts boven op de groene knop Doneer klikken.

Handmatig kunt u uw bijdrage overboeken op rekeningnummer NL71 TRIO 0391 1817 18 ten name van Stichting Nationaal Monument MH17. 

Wilt u een meer weten over doneren? Een bijdrage in natura leveren? Stuur dan a.u.b. een e-mail naar info@monumentmh17.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Webdesign: Ontwerpstudio Dot by dot  |  Webdevelopment: ONNO Visual&Interaction